Mi is pontosan a mentorcenter?

Több évtizedes tapasztalatunkkal mi azért vagyunk, hogy segítsünk neked és családodnak megváltoztatni az életedet, hogy közösen egy olyan jövőt építsünk, amelyre mindig is vágytál. Kiváló mentoraink, Pierog Alexander és Jónás Mónika már hosszú évtizedek óta az üzleti élet sikeres szereplői, akik most nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy eddig felhalmozott tapasztalataikat és tudásukat veled is megosszák.

Ha szeretnél a munkahelyeden, vagy csak általában az életedben hatékonyabb lenni, ha szeretnél egy jól megalapozott karrierutat bejárni, jobban gazdálkodni az időddel, vagy ellenállhatatlan magabiztosságra szert tenni, akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Velünk gyorsabban érheted el a céljaidat, mint azt valaha is gondoltad volna!

Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat!

Márti

Ügyfélszolgálati asszisztens

Niki

Ügyfélszolgálati asszisztens

Rólunk

A Mentorcentert azért hoztuk létre, hogy több évtizedes tapasztalatunkkal segítsük hozzá a fejlődni vágyókat, hogy céljaikat a lehető leggyorsabban érjék el. Hiszünk benne, hogy szakmai múltunk és tapasztalataink mások számára is példaértékű lehet, hogy szaktudásunkkal nem csak a te, hanem családod élete is gyökeresen megváltozhat. 

Rengeteget tanultunk és fejlesztettük magunkat, hogy eljussunk oda, ahol jelenleg az életben tartunk. Ezt a tudást szeretnénk most megosztani veled is, hogy bátorítsunk és erőt adjunk a mindennapok kihívásaihoz. 

Ha szeretnél a szakmád legjobbja lenni, ha nem pusztán tanulni szeretnél, hanem te akarsz a legjobb lenni, akkor a kezdő lépést máris megtetted álmaid elérése érdekében.

Alexander és Mónika a szakma nagyágyúiként állnak a rendelkezésedre, és vezetnek el téged lépésről lépésre a sikereidhez.

A Mentorcenter két olyan ember küldetése, akik már bizonyítottak nemcsak az üzleti életben, de magánéletükben is. Ők tudják, hogy a siker kulcsa saját magunkban lakozik. Ők azok, akik nem félnek kockázatot vállalni, és készek szembenézni a változásokkal.

Na és te? Készen állsz a változásra?
 

Beszélj mentorainkkal!