Mentorcenter: Fordulat

Törj ki a megszokásokból és indulj el még ma egy sokkal jobb élet felé! Mi kezedbe adjuk a kulcsot!

Egy elképesztő motivációs est!

2018. március 23. 18:00, Magnet Ház

Téged is várunk izgalmas eseményünkre, légy te is egy a 110 emberből, aki kulcsot kap a változáshoz!

Elképesztő programmal várunk

Lobbantsd fel a benned szunnyadó lángot, törj ki a megszokások rabságából és érj el minőségi változást az életedben!

Pozitív élmények, minden mennyiségben

Éld át te is, hogy hozzád hasonló gondolkodású emberek vesznek körül, építsd kapcsolataid, és érjetek el közösen sikereket!

Tudás, tőled egy karnyújtásnyira

Gyere, és használd ki trénereink közelségét, tanuld meg te is azokat a technikákat és szerezd meg azokat az eszközöket, amelyekkel lángra lobbanthatod a benned szunnyadó tehetséget!

Hozd felszínre a benned rejlő energiákat és hagyd, hogy beléd hasítson a villámcsapásszerű felismerés!

Ha a poharad „félig teli”, magabiztos, optimista és pozitív leszel. (Brian Tracy)

A te poharad félig teli van, vagy inkább félig üres? Hidd el, bárki pohara lehet félig teli, még a legpesszimistább emberek is képesek megtanulni az önbizalmat, ami a sikerek legfőbb mozgatórugója!

Így van, TE is képes vagy rá! A változás kulcsa benned van, ugyanis neked kell eldöntened, hogy adsz-e magadnak egy esélyt a Fordulatra. Add meg azt a bizonyos esélyt magadnak, és gyere el te is! Mi tárt karokkal várunk!

Nyiss utat a benned lakozó erőnek!

Szabadítsd fel magad a megszokások korlátai alól, és a benned szunnyadó energiák felszínre törnek! Ha te is megismered a tudást, ami közelebb visz a vágyaidhoz, a boldog és sikerekben gazdag élethez, akkor a határ csakis a csillagos ég. Élj olyan életet, amilyet mindig is szerettél volna. Tanuld meg azokat a módszereket, amelyek segítenek abban, hogyan lépheted át a saját határaidat, hogyan érheted el céljaidat, hogyan irányíthatod az életedet abba az irányba, ami a legtöbb eredményt hozza, ezáltal boldog és elégedett lehetsz.

Gondolj csak bele, milyen lenne, ha:

  • Minden nap elégedetten ébrednél, és mosolyogva néznél szembe az aznapi kihívásokkal, mert boldog vagy a bőrödben.
  • Az előtted álló akadályokra ezentúl olyan eszközökként tekintenél, amelyek által napról napra még jobb és sikeresebb lehetsz!
  • Minden egyes napot azzal a mondattal zárhatnál: „Ma is a legjobbat hoztam ki magamból.”
Ha gyakran bizonytalanságot érzel magadban…
Vagy ha hajlamos vagy mások sikerei alapján megítélni magad…
Akkor a Fordulatot neked találtuk ki! Szerintünk ugyanis minden ember lehet sikeres és végtelenül boldog, ne elégedj meg hát egy középszerű élettel!
A Mentorcenter bemutatja:

Fordulat

Pierog Alexander és Jónás Mónika felejthetetlen motivációs estje

2018. március 23. 18:00, Magnet Ház

Neked is a Fordulaton a helyed, ha szeretnél:

  • Rendkívüli életminőséget biztosítani magadnak és családodnak.
  • Elérni a teljes anyagi függetlenséget és boldogságot az életedben.
  • A környezetedben elismerő dicséreteket bezsebelni vezetői, partneri, üzleti és családfői képességeidért.

Nem neked való ez az est, ha:

  • Úgy gondolod, hogy mindenkinek ugyanazt a kész megoldást kínáljuk.
  • Minden eddigi kudarcodra van valamilyen magyarázatod.
  • Inkább azt az elvet vallod, hogy „minden úgy jó, ahogy van.”

Ajándékozd meg magad egy kis én-idővel, kapcsolódj ki a fejlődés jegyében!

Fogadd el Alexander és Mónika meghívását erre a lenyűgöző estére, légy te is részese a fejlődésnek, amivel boldogabbá és sikeresebbé teheted az életedet!
Akik már kipróbálták trénereink, Alexander és Mónika módszereit, elégedetten ajánlották másoknak is.
Kovács Péter
orvos, Győr

Elképesztően magával ragadott az a néhány alkalom, amikor Mónikával találkoztam. Hihetetlenül profi, és olyan tanácsokat kaptam tőle, amelyek nem csak a mindennapi munkámban bizonyultak praktikusnak, hanem a magánéletemben is. Most már nem csak sikeres orvos, hanem egyszerre sikeres családfő is vagyok.

Balogh Mariann
üzletkötő, Sopron

Alexander inspiráló tanácsai és a tőle tanult technikák mindig óriási erőt adnak az akadályok leküzdésére. Néha magam is meglepődöm, amikor olyan javaslatokkal áll elő, amelyeket soha azelőtt nem tettem volna meg, mert nem gondoltam, hogy sikeresek lehetnek. Tévedtem, mert most már játszi könnyedséggel veszek minden akadályt!

Keresztes Andrea
személyi edző, Budapest

Néhány hónappal ezelőtt teljesen elkeseredve kerestem fel Mónikát, és miután felmérte az állapotomat, hozzá is kezdtünk a tréninghez. Nem mondom, hogy minden tanácsát sikerült 100%-ig megfogadnom, de amit betartottam, az már meg is hozta a változást. Most azon dolgozunk, hogy tényleg minél több tanácsát betartsam, hiszen már látom, hogy a nekem felkínált módszere működik.

Czeglédi János
vállalkozó, Budapest

Amikor először találkoztam Alexanderrel, pozitívan csalódtam. Teljesen más személyiségre számítottam, és egy végtelenül kedves és őszinte emberrel találtam szemben magam. Bizalmat szavaztunk egymásnak, és az állapotfelmérés után elkezdtük a munkát. A konzultációinknak sajnos már vége, de miután rengeteget fejlődött az önbecsülésem, biztosan keresni fogom még az életem más területével kapcsolatban is.

Meglepetés!

Kiss Virág,

a BioTechUSA arca,

Európa- és világbajnok fitneszversenyző is előad a motivációs esten!

A mai világban mindenki rohan, ezerfelé szakad, mindennel foglalkozik, csak éppen saját magával nem. Virág első kézből szerzett tapasztalatokkal, a saját példáján keresztül szeretne motiválni másokat, ráébreszteni őket arra, hogy foglalkozzanak többet magukkal, az egészségükkel, hogy minél hosszabb és teljesebb életet élhessenek.

Rendeld meg a jegyed egyszerűen, 3 lépésben

Tedd magad szabaddá

Tedd magad szabaddá március 23-án estére. Szánj egy kis időt önmagadra, írd be már most a határidőnaplódba, hogy ezt az estét magadnak áldozod, a fejlődésedért, a fordulatért, ami elhozza a sikert.

Töltsd ki a jegyrendelő űrlapot

Az alábbi űrlapon azonnal meg is rendelheted a jegyed az eseményre, csak töltsd ki az adataid. Figyelj rá, hogy minden adatod, legfőképp az elérhetőségeidet helyesen add meg.

Már küldjük is a jegyed!

Ezután már nincs is más teendőd, sikeresen megvásároltad a jegyed, amit elektronikus úton, a postafiókodba azonnal el is küldünk neked.

Töltsd ki az űrlapot és add le a rendelést!

Fordulat – jegyvásárlás

Gyere el, és érd el a Fordulatot az életedben! Ehhez nem kell mást tenned, csak kitölteni az űrlapot és megrendelni a jegyed, amelyhez elképesztően kedvezményes áron, mindössze 1490 Ft-ért juthatsz hozzá!

Fontos: az idő szűkössége miatt azt javasoljuk, hogy mielőbb vásárold meg a jegyed, a férőhelyek száma ugyanis korlátozott!

Kérjük add meg, hogy hány db jegyet szeretnél vásárolni a Fordulatra:

Belépő a rendezvényre: 1490 Ft

Összesen:
1490 Ft
Személyes adatok
Számlázási adatok
A gomb megnyomásával átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési rendszerébe.

Amik visszatarthatnak, hogy elgyere a motivációs estre – tisztázzuk őket most!

„Ugyanazt fogják elmondani az előadók, mint egy személyes konzultáción?”

Nem, hiszen a személyes konzultáció minden esetben teljesen egyénre szabott. Ezen az estén egy olyan tematikát állítottunk össze, amely MINDEN résztvevőnek segít megadni azt a plusz löketet, ami eddig hiányzott a fordulathoz. Olyan technikákra fogunk megtanítani ezen az estén, amelyek segítségével TE is képes leszel elindulni a sikerek és boldogság útján. Ettől függetlenül nem univerzális igazságokat hallhatsz majd, amit bármilyen motivációs website-on elolvashatsz. Ennél sokkal többet fogsz kapni: összegyűjtött és rendszerezett módszerek révén jobban megismerheted önmagad, motiváltabb lehetsz. Hiszen te is tudod, ha az agyadban rend van, az hatással van a fizikai állapotodra is, így lehetsz igazán EGÉSZséges.

„Érdekel a téma, de nem hallottam még Alexanderről és Mónikáról, és nem tudom, hogy megéri-e…”

Valóban nem biztos, hogy hallhattál még előadóinkról, hiszen ez lesz az első ilyen rendezvényünk. Afelől azonban biztosíthatunk, hogy Alexander és Mónika életvezetési tanácsadóként már hosszú évek óta több száz embernek mutatta meg azon módszereket, melyek segítettek rendbehozni az életüket, párkapcsolatukat vagy a karrierjüket. Nem árulunk zsákbamacskát, mi nem költünk súlyos összegeket hirdetésekre és reklámokra, számunkra a legnagyobb reklám ugyanis az eddigi mentoráltak sikere. Ha eljössz, biztosan te is találkozhatsz majd olyan emberrel, akinek már sikeres fordulatot vett az élete. A másik pozitívum, amiért nem érdemes hezitálnod, hogy igen kedvezményes árat szabtunk meg, az 1490 Ft a belépőért egy olyan jelképes összeg, amit minden sikerre szomjazó ember gond nélkül ki tud még fizetni, hiszen ez az összeg nagyjából egyenlő egy mozijegy árával, és mégis sokkal többet fogsz tanulni, mintha aznap este csak beülnél egy filmre.

„Miben lesz más ez az est, mint bármelyik más motivációs előadás?”

A motivációs előadások általában vagy nagyon általánosak, vagy annyira speciális témákat dolgoznak fel, hogy több előadáson is szükséges részt venni, hogy a kívánt hatást elérd. Nem beszélve arról, hogy a szervezők mélyen belenyúlnak a pénztárcádba, és akár több tízezres nagyságrendű összegeket is elkérnek, hogy részt vehess. Ezen az esten azonban kizárólag arról lesz szó, hogy hogyan tudsz elindulni a siker útján, hogyan kezdheted el felépíteni újra te is az életedet akár a nulláról, hogy sikeres és boldog legyél. Ráadásul, az előadók által bemutatott módszereket és technikákat hozzád hasonló emberek között, garantáltan jó hangulatban sajátíthatod el, hihetetlenül kedvező, 1490 Ft-os áron.

„Szívesen elmennék, de aznapra már van programom…”

Nos, márciusig még van idő, és ha valóban érdekel ez az este, akkor még bőven van lehetőséged úgy átszervezni a programod, hogy el tudj jönni. Akár meghívhatod és magaddal hozhatod azt is, akivel aznap programod lenne, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy neki is tudunk hasznos újdonságokkal szolgálni. Ne feledd, nap mint nap keményen dolgozol, igazán megérdemelsz ennyi én-időt!

Tarts velünk március 23-án a Fordulaton, válaszd a sikert és a boldogabb életet!

Biztosítsd be a helyed még ma!

Pontosan mikor és hol lesz a rendezvény?

Helyszín Magnet Ház – Juhar terem
1062 Budapest, Andrássy út 98.
Dátum 2018. Március 23. 18:00

Kérdésem van, kihez fordulhatok?

Elbűvölő ügyfélszolgálatos kolléganőink, Márti és Niki06 1 877 9405-ös telefonszámon minden hétköznap elérhetők 9 és 17 óra között.

Vagy keresheted őket emailben is, az info@mentorcenter.hu email címen.

Gyakran ismételt kérdések

A rendezvénnyel kapcsolatban

Érdemes egy fél órával előbb, 17:30-ra megérkezned, hiszen a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy legkésőbb azonban 17:50-ig foglald el a helyed, hogy pontosan 18:00 órakor el tudjuk kezdeni a rendezvényt, amely előreláthatólag 20:00 óráig tart majd.

Igen, az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.

Földalattival a Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.

A belépőjegyedet semmiképp ne hagyd otthon! Érdemes továbbá magaddal hoznod egy jegyzetfüzetet és tollat is, hogy fel tudd jegyezni a hallottakat és a kérdéseid.

Ahogy fentebb már írtuk, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik, így nincs lehetőség előzetes helyfoglalásra. Érkezz korán, és válaszd ki magadnak a legszimpatikusabb helyet!

A jegyvásárlással kapcsolatban

Nem probléma, a belépőjegy ugyanis nem névre szóló, így bárki felhasználhatja, de csak egyszeri belépésre jogosít fel. Ügyelj rá, hogy ne kerüljön illetéktelenek kezébe! Akár te is megajándékozhatsz valakit, aki fontos számodra.

Csoportos kedvezményt nem tudunk biztosítani, azonban amikor meghatároztuk a belépő árát, akkor szerettünk volna mindenki számára korrekt és elérhető árat biztosítani. Az 1490 Ft-os jegy úgy gondoljuk, hogy igazán baráti, főleg, ha az életed jobbá tételéről van szó.

Amennyiben nincs bankkártyád, egy lehetőséged van a jegyvásárlásra:

Kérj meg egy olyan ismerősödet, akinek van, és vásárolja meg neked ő a jegyet. Ahogy már fentebb is írtunk, a jegy nem névre szóló, így bárki megveheti azt.

A jegyek a helyszín befogadóképessége miatt korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért érdemes minél előbb beszerezned a jegyed. Jegyet vásárolni a készlet erejéig tudsz.

Valószínűleg a helyszínen nem lesz már lehetőség a jegyvásárlásra, hiszen csak a készlet erejéig tudsz jegyet venni. Érdemes előre beszerezni a jegyed, így biztosan nem maradsz le az eseményről!

Ui: Itt az ideje, hogy egy kicsit te is foglalkozz az életeddel, és néhány óra erejéig új szemszögből vizsgáld meg azt, hogy még könnyebben elérhesd az álmaid. Ez az este éppen erről fog szólni!

Ajándékozd meg magad egy kis én-idővel, kapcsolódj ki a fejlődés jegyében!